Forårsstævne 2019

Glæd jer allerede nu til endnu mere spændende badminton.

Nu er vi klar med invitationen til vores Forårsstævne, som er et pointgivende stævne.

For at være med i et pointgivende stævne betyder det, at man skal have oprettet et spillerID nr. på BadmintonPeople.dk, før man kan tilmelde sig stævnet.

Ved tvivl eller spørgsmål er man velkommen til at kontakte træneren eller stævneansvarlige. Bemærk! dette er gældende for ungdomsspillere i Tjæreborg Badminton Klub. Udefra kommende spillere skal kontakte deres egen klub/trænere.


Her er et tip!
Gå ind på YouTube og skriv i søgefeltet "Tilmelding til BadmintonPeople" og vælg "BadmintonPeople.dk How To". Start med den første video og se de næste, som loades frem efter endt video. På denne måde får man hurtigt og let indblik i, hvordan man skal tilmelde sig eller sit barn på BadmintonPeople.dk


Spilledag: STÆVNET ER ANNULLERET GRUNDET FOR LIDT TILMELDINGER.

I henhold til Badminton Danmarks regler skal vi som arrangører selv sørge for tilbagebetaling af deltagergebyret. Da Badminton Danmark først udbetaler pengene til Tjæreborg Badminton efter endt stævnedag, altså den 3. februar, vil vi først kunne tilbagebetale deltagergebyret herefter. I CUP2000 stævneprogrammet fremgår der kontonr på de betalende personer og vi vil naturligvis via disse tilbagebetale deltagergebyret.

Bemærk! Badminton Danmark har muligvis taget et tilmeldingsgebyr under tilmeldingsdelen, som vi ikke modtager. Derfor kan vi naturligvis ej tilbagebetale dette gebyr.

Vi skal beklage mange gange og er selvfølgelig rigtig kede af, at stævnet ikke blev til noget, men vi er desværre ikke herrer over, hvor mange deltagerer som tilmelder sig.

Allerede nu kan vi sige at vi ikke forsøger næste år med et pointgivende stævne, men vi fortsætter naturligvis med vores årligt begynderstævne.


Venlig hilsen
Martin Bang
Stævneansvarlig