God adfærd på vejen

En TC Husregel:

Når man foran feltet får øje på en løs hund, eller et andet dyr på størrelse eller større end dette der skal passeres, råbes der" Kig op, Løs hund" samt "én og en"

Dette gælder også for en hest i snor, eller med rytter på. råb "Kig op, Hest" samt "en og en" Det er for farligt at køre side om side, når der skal passeres noget man ikke ved hvorledes reagerer Det kunne også være et mindre barn, der ikke er nogen der har hold i. Sikkerhed frem for alt!!

Få passeret det vi møder i sikkerhed, stille og roligt. Og så venter vi på hinanden, og samler op når faren er drevet over.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I forlængelse af, at vi nu endeligt har fået vores fantastiske klubtøj og rigtigt kan indtage vejen som den klub vi er, lige en kort indskærpelse omkring god adfærd på vejen.

Vi har naturligvis altid skulle overholde færdselsreglerne og opføre os ordentligt - det er ikke noget vi forhåbentligt skal til at begynde med nu - men givet vi har klubtøj mener vi at forventningerne til vores opførsel, overblik og professionalisme lige får en tak opad.

Nedenfor de 10 gode adfærdsregler som DCU har opstillet - vil i alle lige læse disse - så kan vi blive endnu bedre til at passe os selv og alle de andre derude.

10 Unwritten Rules _Page _01

10 Unwritten Rules _Page _02

10 Unwritten Rules _Page _03

10 Unwritten Rules _Page _04

10 Unwritten Rules _Page _05

10 Unwritten Rules _Page _06

10 Unwritten Rules _Page _07

10 Unwritten Rules _Page _08

10 Unwritten Rules _Page _09

10 Unwritten Rules _Page _10

10 Unwritten Rules _Page _11